Haaland celebra un dels gols anotats amb el BVB
Futbol

Haaland guanya el Golden Boy; Ansu Fati, segon

El noruec és el nou Golden Boy, el millor futbolista Sub-21 del món. El blaugrana Ansu Fati queda segon i és el més votat pels internautes

Actualitzat

Erling Haaland és el millor futbolista menor de 21 anys segons Tuttosport, el diari italià que concedeix el Golden Boy. El noruec s'ha imposat a la resta dels candidats i rebrà el guardó el 14 de desembre a Torí. Les seves actuacions amb el Dortmund i amb la selecció noruega i la seva capacitat golejadora, l'han portat a guanyar aquest prestigiós premi. L'any passat Joao Félix va ser proclamat Golden Boy i, en anteriors edicions, De Ligt i Mbappé en van ser els guanyadors. Leo Messi o Cesc Fàbregas tenen també el Golden Boy en el seu poder.

 

En l'edició d'aquest any, Ansu Fati ha quedat en segona posició i ha estat el jugador més votat en la web. El jove blaugrana aspira a guanyar el Golden Boy en els propers anys si continua amb la seva projecció, més encara en tractar-se d'un dels nominats més joves a aquest guardó.

 

 

 

El pare d'Erling Haaland revela els plans de futur del crac del Dortmund

L'estrella noruega del Borussia Dortmund ha estat notícia també per l'entrevista que el seu pare ha concedit a Sport1. En ella explica que el contracte amb el club és totalment vigent i que el seu fill es troba en un "equip fantàstic" en aquest moment: "No volem buscar res més". Alf-Inge Haaland és conscient que "quan jugues bé, és lògic que els grans clubs truquin a la porta, però estem parlant d'especulacions". No obstant, durant l'entrevista, no ha tancat del tot la porta a una possible sortida de Haaland del Borussia: "Mai se sap el que passarà. Encara no hem parlat d'aquest pas, crec que li agradaria guanyar aquí perquè aquest és el seu objectiu. Encara pot aconseguir molt a Alemanya i fer grans progressos".

Erling Braut Haaland és, als seus 20 anys, una de les garanties més sòlides de gol al futbol europeu. El davanter noruec no fa ni un any que va arribar al Borussia de Dortmund, avalat pels seus bons registres anotadors al Red Bull Salzburg. Els qui es pensaven que notaria el canvi d'una lliga menor a un campionat com la Bundesliga alemanya aviat van descobrir que estaven equivocats: Haaland troba porteria amb facilitat, sigui quin sigui el grau de dificultat, i ha signat l'inici més fulgurant de la història de la competició.

 

Anar al contingut