Actualitat grana

El Nàstic suma la cinquena derrota seguida contra el Recre amb un gol de Mario al descompte (2-1)

El Nàstic va sumar la cinquena derrota seguida contra el Recreativo a Huelva, amb un gol de Mario en el temps afegit (2-1). Els granes van estar sempre contra les cordes, amb un Recre que va pressionar molt i va disposar de notables ocasions. Els de Luis César es van avançar en el minut 6 amb una diana d'Ismael Irurzun, però Javi Guerrero va tornar la igualada quan es complia mitja hora. A vuit minuts del final, el Nàstic es va quedar amb deu per l'expulsió per doble groga de Llera i va veure com se li escapava un punt.

En el duel dels dos acabats d'ascendir a Primera al Nuevo Colombino, el Recreativo va ser qui d'inici ja va obtenir el control. Va ser el Nàstic, però, qui es va avançar en el marcador, en el minut 6, amb un gol d'Ismael Irurzun, després d'una pilota mal rebutjada de la defensa, d'una rematada de cap d'Abel Buades.

Des del gol, la pressió del Recreativo va ser una constant i els de Huelva van aconseguir arribar amb moltes facilitats a la porteria de Rubén Pérez, amb centrades i pilotes penjades a dojo. El Nàstic va cedir per complet el control als locals i va passar moltes angúnies en defensa. L'empat tard o d'hora es veia a venir. Sinama Pongolle, sol dins l'àrea, va disposar de la primera oportunitat. El francès va provar el xut, però el porter del Nàstic amb el cap va aconseguir enviar a córner de forma miraculosa. Els granes van respondre amb una pilota penjada de Ruz, que buscava el cap de Makukula, però Laquait va aturar sense problema.

A la mitja hora, el Recre va aconseguir l'empat amb un gran gol de Javi Guerrero d'esquena dins l'àrea, gràcies a una centrada de Cazorla. A partir d'aquí el Nàstic es va veure desbordat, davant d'un rival que tot i baixar la pressió va continuar controlant el matx.

Abans d'arribar al final de la primera part, Mingo va abandonar el terreny de joc lesionat i en el seu lloc va entrar David García. Ja en el descans, Luis César va substituir Campano fent saltar al terreny de joc Generelo.

Només sortir al terreny de joc a la represa, Sinama Pongolle va disposar d'una ocasió, davant una badada defensiva, però Rubén Peréz va poder aturar la pilota. Els granes van continuar contra les cordes durant tota la segona part, amb un Recreativo que va disposar de moltíssimes ocasions per fer el segon gol, però que o bé es va trobar amb un Rubén Pérez ben col·locat o no van saber definir en la rematada. Juanma, per exemple, va tenir fins a tres clares jugades, dues de consecutives dins l'àrea que el porter grana va aturar, mentre que a la mtija hora de la represa, el seu xut va sortir fregant el segon pal.

En el segon temps, el Nàstic només va arribar dues vegades a porteria contrària. La primera de Pinilla, en què el seu xut va anar a córner, mentre que en la segona Generelo va provar un xut sol des de la frontal que va anar a parar a les mans de Laquait, en una bona oportunitat. En el minut 76, en una jugada protestada pel Recre, que demanava penal, Ruz va enviar un xut dels locals a córner amb la possible ajuda de les mans, tot i que l'àrbitre no va assenyalar res. A vuit minuts del final, el Nàstic es va quedar amb deu homes, després de l'expulsió de Llera per dues targetes grogues arran d'una entrada a Uche. A partir d'aquí, el Nàstic es va dedicar a adormir el partit per aguantar l'empat que semblava tenir assegurat, tot i les nombroses ocasions del Recre. En l'última acció del partit en un córner, en el temps afegit, Mario va rematar en dues ocasions fins a enviar la pilota al fons de la xarxa, per una errada defensiva. Una autèntica gerra d'aigua freda.

El Nàstic suma la cinquena derrota consecutiva a la Lliga i es manté dinovè a la zona de descens amb només 4 punts.