Nàstic

El Nàstic perd al camp del Salamanca i encaixa la primera derrota a domicili (1-0)

El Nàstic ha trencat la seva bona ratxa a domicili aquesta temporada. L'equip grana, el millor visitant de la categoria, ha caigut en la seva visita al Nuevo Helmántico contra el Salamanca, fins ara el pitjor equip com a local. Despotovic, en el minut 27, ha fet de cap l'únic gol del partit. En la represa, Kike ha pogut fer el segon però la seva rematada s'ha estavellat al pal. En el tram final, el Nàstic s'ha abocat a l'atac i ha tingut clares ocasions per empatar, però finalment els homes de César Ferrando han encaixat la primera derrota de la temporada lluny del Nou Estadi.

El record del 4 a 0 de la temporada passada a l'Helmántico no ha esperonat un Nàstic que ha començat el partit contra el Salamanca veient com els locals dominaven i tenien les primeres ocasions. La pressió dels de Joan Carles Oliva ha tingut premi en el minut 28, quan Salva Sevilla ha picat una falta que Ranko Despotovic ha rematat al fons de la porteria de Rubén Pérez.

César Ferrando ha buscat la reacció en el segon temps fent sortir Roberto, el màxim golejador del Nàstic, que sorprenentment ha començat a la banqueta. I la represa, certament, ha tingut color grana, si bé el Salamanca ha estavellat una pilota al pal en una acció similar al primer gol, rematada però per Kike. A partir d'aquí, monòleg tarragoní culminat en una ocasió, ja gairebé en temps afegit, quan Rubén Navarro no ha arribat a rematar per ben poc una centrada de Vicente Pérez. La derrota del Nàstic, la primera de la temporada lluny del Nou Estadi, deixa l'equip de Ferrando catorzè amb set punts.