Futbol

El Nàstic perd a Elx després de jugar més d'una hora amb un home menys (1-0)

El Nàstic ha perdut davant de l'Elx després d'encaixar el gol de Iván en el minut 59. Els grana han jugat amb un home menys des del 29 per l'expulsió de Fali. El Nàstic continua cuer amb 16 punts i té la salvació a 6.

Cristina BusquetsActualitzat

El Nàstic ha sortit al Martínez Valero amb el mateix onze que va guanyar la jornada passada el Còrdova. La primera acció clara ha estat per l'Elx, amb un xut de Javi Flores que ha allunyat Bernabé. I el mateix Flores, després ha rematat fora una centrada d'Iván. El conjunt valencià ha perdonat en una ocasió clara que ha acabat amb un misto de Sory Kaba gairebé des del punt de penal en el que ha estat un atac constant dels locals. La més clara pel Nàstic ha arribat poc després. Thione ha robat la pilota per cedir-la a Suárez. El colombià dirigit un potent xut que ha trobat un mur en Edgar Badia, exporter del Reus que avui debutava amb l'Elx. Abans de la primera mitja hora, el Nàstic s'ha quedat amb un home menys per l'expulsió de Fali i Mikel Villanueva ha debutat amb el conjunt grana. Tot i jugar amb inferioritat, Manu Barreiro a la primera part ha dirigit la pilota al pal en una bona arribada dels d'Enrique Martín.

A la represa, Edgar Badia ha impedit el que hauria pogut ser un gol de falta directa d'Abraham amb una estirada amb la qual ha allunyat la pilota amb els punys. Però jugar amb un home menys ha passat factura als grana que han anat fent un pas enrere i han vist com Ivan Sánchez trobava el gol. Sory Kaba, al 61, ha tingut el segon, però el pal ha refusat el seu xut. El Nàstic continua cuer amb 16 punts i a 6 de la salvació.

ARXIVAT A:
Nàstic
Anar al contingut