El Nàstic de Tarragona cau al Nou Estadi davant el Cadis (2-3)

El conjunt tarragoní no reacciona i ocupa la penúltima plaça de la classificació de segona, davant del Reus, que està fora de la competició

El Nàstic ha caigut al Nou Estadi davant d'un Cadis més resolutiu (2-3). El conjunt tarragoní no reacciona i ocupa la penúltima plaça de la classificació de segona, davant del Reus, que està fora de la competició.

El Cadis, sisè a la taula, ha obert el marcador en el minut 13 amb una diana de Darwin Machís. El Nàstic ha empatat pocs minuts després, en el 18, gràcies a Luis Suárez (1-1). La mala sort ha acompanyat el Nàstic quan Kanté, en pròpia porta, ha fet l'1-2.

A la segona part, el Cadis ha agafat distància amb una diana de Manu Vallejo que pujava l'1-3 al marcador (50'). El conjunt de Tarragona, ha buscat l'empat, però s'ha quedat curt; Kanté ha esmenat el seu gol en pròpia porta amb el 2-3 definitiu, de penal, que deixa el Nàstic enfonsat a la taula.

Amb aquests tres punts el Cadis se situa en posicions de play-off.