Bàsquet

El MoraBanc Andorra apallissa el Barça Lassa i s'embutxaca la Lliga catalana de bàsquet (76-94)

Un Barça Lassa decebedor perd la final de la Lliga catalana i deixa molt mala imatge. El MoraBanc Andorra guanya el seu primer títol català després d'apallissar els blaugranes per 76-94

Actualitzat

El MoraBanc Andorra ha sorprès tothom en guanyar aquest diumenge la Lliga catalana de bàsquet. Els andorrans jugaven la final contra el que podria ser el màxim favorit, el FC Barcelona, i no han decebut els seus aficionats. L'Andorra ha guanyat per 76-94 i ha arrabassat el títol al Barça, que havia guanyat aquesta competició els últims deu anys.

Els de Pesic han començat encaixant un parcial de 10 a 0 i no han fet el primer bàsquet -un tir lliure- fins passats els primers quatre minuts de partit. En el segon quart, el MoraBanc Andorra ha continuat avançant a base de triples i s'han plantat al descans amb 13 punts per sobre del Barça.

En la represa, l'equip blaugrana no ha estat capaç de millorar en cap aspecte i els andorrans, encertadíssims en el tir exterior, han arribat a posar una màxima diferència de 22 punts.

El desgavell blaugrana, del qual només s'ha salvat el debutant Aleix Font -8 punts-, ha continuat fins al final. Com en el primer partit contra el Manresa, s'han mostrat alarmantment nuls des del perímetre, 3 de 18 en triples, mentre que els andorrans han estat espectacularment eficaços en aquest capítol, 17 de 30 intents.

Quan falta una setmana per a la Supercopa i dues per a l'inici de la Lliga ACB, Pesic ha de trobar solucions amb urgència.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut