Futbol

El mercat de fitxatges per a la temporada 2016-17 (22-28 d'agost)

Segueix les últimes informacions i els rumors del mercat de fitxatges per a la temporada 2016-17

Actualitzat

26/08/16

Nzonzi podria jugar al Leicester: Segons les informacions del portal web del "Telegraph", el Leicester anglès l'interessaria fitxar Steven Nzonzi del Sevilla. El vigent campió de la Premier podria pagar 28 milions d'euros pel migcampista.

Joe Hart no hauria de caminar sol: El diari "The Sun" explica que el porter Joe Hart, amb el qual Guardiola no comptaria, podria acabar jugant a les ordres de Jürgen Klopp al Liverpool.

Mourinho no vol Schweinsteiger: "Sky Sports" publica declaracions de Mourinho on explica que Schweinsteiger ho té molt difícil per jugar al Manchester "perquè tenim Pogba, Herrera, Schneiderlin, Fellaini i Michael Carrick. Cinc jugadors per a dues posicions". Sembla que, si l'alemany es queda a Manchester, no disposarà de minuts i, segons les declaracions del mateix Schweinsteiger, les úniques opcions de jugar que té són fora d'Europa.

Gabigol arriba a Europa: Un dels serials de l'estiu finalitza pocs dies abans que es tanqui el mercat de fitxatges. Gabriel "Gabigol" Barbosa jugarà amb l'Inter de Milà. El club italià ha confirmat el fitxatge del brasiler procedent del Santos i també el de Joao Mario, que arriba des de l'Sporting.

25/08/16

James busca casa a Itàlia: La immobiliària Proto Group LTD assegura que està a punt de tancar un acord de lloguer per una casa a Torí amb el jugador del Reial Madrid James Rodríguez. Proto Group ha buscat cases per a futbolistes com Ibrahimovic, Pogba, Dani Alves i Higuaín. Aquest fet podria evidenciar la sortida de James del club blanc.

Davanter per l'Arsenal: "ESPN FC" explica que l'Arsenal estaria negociant amb el Deportivo de la Corunya pel traspàs de Lucas Pérez. L'operació podria costar-li a l'equip de Wegner prop de 20 milions d'euros.

Reunió entre Juventus i PSG: La "Gazzetta dello Sport" publica que Juventus i PSG es reunirien per acordar el traspàs de Blaise Matuidi. El principal escull és el preu que posa el PSG per al migcampista, 35 milions d'euros.

Super Mario a Suïssa: Segons les informacions de Sky Sports, Mario Balotelli negocia amb el club suís FC Sion. El Liverpool espera que l'italià abandoni el club abans que el mercat d'estiu es tanqui.

24/08/16

Douglas, de franc: el diari "Sport" explica que el Barça voldria Douglas fora del club. Els blaugranes estarien disposats a cedir el jugador sense cap cost i assumint ells la fitxa íntegra del futbolista. Des del "Marca", assenyalen que l'Sporting de Gijón podria ser el club on acabi jugant cedit el brasiler.

Més competidors per a l'Espanyol: segons les informacions del "Daily Mirror", el Leicester, l'últim campió de la Premier, se sumaria a la lluita pel fitxatge de Marcel Tisserand. El jugador del Mònaco és un dels objectius de l'Espanyol per reforçar la defensa.

Els últims cartutxos de Wenger: l'Arsenal de Wenger estaria preparant una oferta de 70 milions d'euros per Antoine Griezmann, explica el "Mundo Deportivo". Tot i això, sembla que ni el jugador francès ni l'Atlètic estarien disposats a acceptar.

Schweinsteiger ha parlat: Bastian Schweinsteiger ha explicat, mitjançant el seu compte personal de Twitter, que el Manchester United serà l'últim club europeu amb el qual jugui. El jugador ha assegurat que està preparat per si els "red devils" el necessiten i ha agraït el suport dels aficionats.

23/08/16

El preu d'Alcácer: el diari "Marca" publica que el Barça podria fer una oferta per Paco Alcácer. Segons explica, l'oferta blaugrana al València podria arribar fins als 30 milions d'euros.

Porter pel Sevilla: segons informa el "Marca", el Sevilla continuaria treballant per incorporar un porter a la plantilla. Després de descartar el fitxatge de Diego Alves, el següent nom a la llista seria Salvatore Sirigu, porter del PSG de 29 anys que el club francès podria cedir.

La Juventus voldria Isco: el diari '"As" explica que la Juventus podria fer una oferta al Reial Madrid per Isco. La xifra estaria entre els 30 i els 40 milions d'euros.

Volen Messi: en declaracions que recull "ESPN FC", el vicepresident del Newell's Old Boys, Cristian D'Amico, voldria que Messi fitxés pel club argentí un cop acabi la seva etapa amb el Barça.

La MLS i la CSL amb els ulls sobre Rooney: segons explica el portal web del "Daily Mirror", el propietari del Portland Timbers, Merrit Paulson, creu que Wayne Rooney seria un excel·lent fitxatge per la Major League Soccer. El portal informa que la Chinese Super League també estaria pendent del davanter anglès.

22/08/16

El futur de Munir: segons informa el diari "Sport", Munir estaria esperant una oferta del Tottenham. Fins ara, el club anglès només s'hi ha interessat, però no ha presentat cap oferta. El Barça voldria vendre el davanter per 15 milions d'euros amb opció a recompra.

Schweinsteiger, amb les hores comptades: segons publica el "Daily Star", Bastian Schweinsteiger i el Manchester United estarien negociant rescindir el contracte que els vincula. Mourinho no comptaria amb l'alemany.

Wenger voldria Mustafi: Segons informa el portal del "Daily Mirror", el València li hauria dit a l'Arsenal que Shkodran Mustafi val 58 milions d'euros i l'única manera que l'alemany deixi el club valencianista és que els anglesos paguin aquesta xifra.

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut