Dani Pérez (Manresa) i Phil Scrubb (Obradoiro) en una de les accions del partit (EFE)

El Manresa regala la victòria a Santiago (104-99)

Els catalans guanyaven per sis punts a un minut i mig del final

Jordi RobirosaActualitzat

Només es pot explicar pels nervis que provoca la delicada situació de l'equip. El Baxi guanyava per sis punts a un minut i mig del final després d'un gran triple de Ferrari (85-91), però de manera incomprensible s'ha deixat empatar el partit i l'Obradoiro ha forçat una pròrroga que ja es veia a venir que aniria pel pedregar. Defenses toves i tremolor al canell: així és impossible guanyar un partit.

I és una pena, perquè els manresans han anat al davant durant molts minuts del partit. En la primera meitat, amb un Martinas Geben dominador, el marcador ha acabat amb un esperançador 42 a 49. Com era de preveure, l'Obradoiro ha reaccionat en el tercer període, en què ha fet un parcial de 20 a 9. Però l'equip de Pedro Martínez ha sabut reaccionar i s'ha tornat a col·locar al davant en el marcador i, quan semblava que ja tot estava dat i beneït, llavors han arribat els dubtes i els nervis.

Que un jugador tan segur com és Waczinsky hagi fallat un tir lliure i els dos triples finals en l'afegit ho explica tot. Derrota molt dura que manté l'equip en la cua de la classificació.