Raúl Fernández, "pole" al GP de la República Txeca de Moto3
Raúl Fernández, "pole" al GP de la República Txeca de Moto3 (motogp)
Motor

El madrileny Raúl Fernández obté la primera "pole" de la seva vida, en el GP de la República Txeca de Moto3

L'argentí Gabriel Rodrigo i el japonès Tatsuki Suzuki l'acompanyaran a la primera línia de sortida. El líder del Mundial, el gironí Albert Arenas, només pot aconseguir el setè millor temps

Xavier AymamíActualitzat

El madrileny Raúl Fernández, de l'equip Red Bull, ha obtingut el millor temps a la sessió classificatòria d'aquest migdia i demà sortirà primer en el Gran Premi de la República Txeca de Moto3. El pilot de KTM sortirà a la "pole" gràcies al millor temps (2:08.372) marcat a la Q2. És la primera vegada a la seva vida que Fernández obté un primer lloc en una "quali".

En la primera línia de sortida l'acompanyaran l'argentí Gabriel Rodrigo (2:08.583) i el japonès Tatsuki Suzuki (2:08.708), que han marcat el segon i tercer millor temps respectivament.

El líder del Mundial de Moto3, el gironí Albert Arenas, ja recuperat de l'esquinç al turmell esquerre fa dues setmanes al GP d'Andalusia, només ha pogut marcar el setè millor temps. Millor li han anat les coses al tortosí Jeremy Alcoba, que sortirà sisè. Per la seva banda, l'escocès John McPhee, tercer de la general, ha caigut al revolt número 9 i sortirà des dels darrers llocs de la graella de sortida.

 


 

Anar al contingut