Futbol

El Madrid també dona el tret de sortida a les "rebaixes" i confia a vendre fins a 10 jugadors

El Reial Madrid ha iniciat la presentació dels nous galàctics de Florentino Pérez, però també ha començat les rebaixes, i és que durant les pròximes setmanes ha d'intentar donar sortida a una desena de jugadors. L'holandès Robben és dels pocs que té pretendents, però les ofertes estan molt lluny dels 36 milions d'euros que va costar. I és que una de les prioritats madridistes és posar fi al "clan" dels holandesos: Sneijder, Huntelaar, Van der Vaart i Drenthe. El sisè holandès, Van Nistelrooy, és tot una incògnita, pendents de la seva greu lesió al genoll dret.

Actualitzat
El club blanc difícilment podrà recuperar els 190 milions d'euros que li va costar la desena de jugadors que ha declarat transferibles. Entre aquests jugadors també hi ha Diarra i Heinze. En alguns casos fins i tot pot acabar sent rendible traspassar-los a preu de saldo, perquè com a mínim Florentino Pérez s'estalviarà pagar les generoses fitxes que els va firmar l'anterior president Ramon Calderón.

L'argentí Gago i l'alemany Metzelder també estan en aquesta llarga llista de descartats. Però, com en els altres casos, les ofertes són molt poc generoses i a les oficines del Bernabéu comencen a ser conscients que és possible que no puguin recuperar ni la meitat del que en van pagar.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut