Reial Madrid

El Madrid engega a corre-cuita una campanya per netejar la imatge dels jugadors i de José Mourinho

Més enllà de la derrota de la Supercopa d'Espanya, el club blanc viu moments durs per les imatges dels incidents que van marcar un nou clàssic. El club blanc ha engegat ara una campanya a corre-cuita per netejar la imatge dels seus jugadors i de José Mourinho. El prestigi del Madrid ha quedat tocat i, per recuperar-lo per la via ràpida, s'ha posat en marxa la maquinària de la premsa madrilenya per rebaixar i fer oblidar els lamentables incidents viscuts en el partit de tornada de la Supercopa al Camp Nou. L'equip blanc, com el Barça, s'ha entrenat aquest dissabte a la Ciutat Esportiva en plena jornada de vaga al futbol espanyol.

Actualitzat
Només acabar el partit, José Mourinho defensava les actuacions de Marcelo i Pepe contra el Barça i acusava els blaugranes de ser els instigadors dels incidents succeïts al Camp Nou. Sobre la gespa, Casillas, el capità del Madrid, assegurava que Cesc, en l'entrada de Marcelo, que va provocar els aldarulls, havia fet teatre amb l'únic objectiu de provocar els jugadors blancs. Però les imatges, que es van poder seguir en més de 147 països, contradiuen els jugadors i entrenador blanc. D'aquesta manera la imatge i el prestigi del Madrid han quedat molt tocats, i des de Madrid ja han posat fil a l'agulla. La premsa madrilenya ha posat en marxa la maquinària i destaca el fet que Casillas truqués a Puyol i a Xavi per demanar perdó, amb la intenció de refredar la tensió, i que José Mourinho està ara completament penedit de la seva acció sobre Tito Vilanova. Curiosament, fa 72  hores, Casillas i Mourinho pensaven completament diferent i no sel's veia amb cap intenció de rectificar.

Mourinho, amo i senyor de l'equip blanc


El Reial Madrid està entregat a la figura de Mourinho. A la seva tasca com a entrenador aquesta temporada s'afegeixen funcions de mànager. Més poder per al portuguès, que ara representa públicament la imatge del club, un cop allunyat Valdano d'aquestes funcions. El control de Mourinho sobre tot el que envolta l'equip madridista és total, així els mitjans de comunicació no tenen accés a entrevistes amb futbolistes. Les rodes de premsa s'han anat reduint fins a convertir-se en compareixences únicament de Mou o d'Aitor Karanka. Tot això amb el consentiment també dels estaments federatius.

Als despatxos del Santiago Bernabéu es confia molt en Mourinho en l'aspecte esportiu, i valoren el rendiment de l'equip contra el Barça, tot i la derrota. Però augmenten, en canvi, els dubtes sobre el seu comportament i declaracions. I també pel comportament de jugadors com Pepe, sempre al límit entre l'agressivitat i la violència. Mourinho té el suport general de l'afició madridista. S'hi identifiquen i coregen el seu nom en cada partit a l'estadi Santiago Bernabéu.


NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut