Futbol

El Barça no denunciarà José Mourinho al Comitè per la ditada a Tito Vilanova

El Barça no demanarà que se sancioni José Mourinho per l'acció que va protagonitzar el tècnic del Reial Madrid a les acaballes del partit de tornada de la Supercopa, quan va posar el dit a l'ull al segon entrenador blaugrana, Tito Vilanova. El club barcelonista entén que un gest per part seva en aquest afer només proporcionaria més publicitat al tècnic portuguès i atiaria més el foc de la polèmica entre els dos clubs. Això sí, el Barça espera que el Comitè de Competició actuï d'ofici. Aquest extrem, que hauria de ser evident tenint en compte la claredat dels fets -que han fet la volta al món-, no ho és tant des del moment en què l'àrbitre no va reflectir l'incident en l'acta del partit.

Actualitzat
Si el Comitè de Competició entra a valorar l'agressió de Mourinho i la considera un acte lleu, li caurien entre un i tres partits. Però si és catalogat de "greu", el tècnic del Reial Madrid seria inhabilitat entre un mes i tres anys, i hauria de pagar una multa màxima de 3.000 euros. Una altra opció és que el Comitè passi de puntetes sobre aquest cas perquè a Mourinho se li acumulen les sancions.

Cal recordar que, ara mateix, el tècnic portuguès té pendents de complir dos partits de càstig a la Lliga de Campions després de les tumultuoses rodes de premsa de les semifinals de l'última temporada davant el Barça.

#eldelbigote, estrella per un dia


La ditada de Mourinho ha estat motiu de tota mena de comentaris i reaccions a les xarxes socials. Però el protagonisme inesperat se l'ha endut Francesc Satorra, un empleat del Barça que va ser testimoni privilegiat de l'accident. Satorra, l'encarregat del túnel de vestidors, ha estat mencionat a la xarxa social Twitter amb l'etiqueta #eldelbigote i ha estat "trending topic" del dia. Fins i tot ja s'han fet samarretes amb la seva foto.
Anar al contingut