Futbol

L'agressió de Mourinho a Tito Vilanova fa la volta al món i els incidents del final taquen la competició

Els incidents dels minuts finals del partit van enterbolir el partit i encara més l'agressió de Mourinho a Tito Vilanova, en què li va posar el dit a l'ull. Una imatge que ja ha fet la volta al món. És per això que Guardiola a la roda de premsa va dir que "anem amb compte que algun dia prendrem mal" i Gerard Piqué va declarar sense embuts que el tècnic portuguès "s'està carregant el futbol espanyol". Xavi també va lamentar l'actitud dels madridistes.

Actualitzat
Guardiola: "Algun dia prendrem mal"

"Les imatges parlen per si soles. Crec que no s'han de fer aquestes coses i algun dia prendrem mal. Anem amb compte, perquè no és només el que passa a dins del joc. Hem arribat a una situació que algun dia prendrem mal. Tots som una mica responsables d'això". Aquestes són algunes de les expressions més remarcables d'un Guardiola a qui no li va agradar gens l'actitud de l'equip madridista, encapçalat per un tècnic que no va tenir fre davant Tito Vilanova.

Piqué: "Mourinho s'està carregant el futbol espanyol"

Piqué també va dir sense embuts la seva opinió de tots els incidents que van protagonitzar els blancs. "Hi ha un moment en què es veuen perdedors, perden els papers i no és la primera vegada. Les revolucions van al límit i la gent està fent accions que no són pròpies de persones", ha dit el central. Per Piqué, Mourinho s'està carregant el futbol espanyol. "De vegades ens acusen als catalans de ser els culpables, però els culpables els tenen allà", va afegir el català. Piqué va voler exculpar en certa mesura els jugadors madridistes de la duresa excessiva: "Ja hi hem jugat abans i no es comportaven així".

Xavi: "La imatge que ha donat el Madrid és lamentable"

Xavi també va considerar lamentable la imatge del Reial Madrid en tots els aspectes. "El Reial Madrid ha quedat retratat una altra vegada. La imatge que ha donat ha tornat a ser lamentable i no es correspon amb la seva institució." "Hi ha alguns jugadors que es dediquen a fer entrades brusques", i el de Terrassa va afegir que "en el partit i al final s'ha vist la imatge del que és el Reial Madrid avui dia".  Xavi també va recriminar als components del Reial Madrid que no es quedessin per felicitar l'equip campió quan li han fet entrega de la Copa.

Gestos despectius de Mourinho

El clàssic ens va tornar a deixar imatges de duresa, sobretot, amb Leo Messi. Primer va ser Pepe qui va tornar a fer de les seves i després Marcelo. Però el protagonista del matx va ser Mourinho. El portuguès va fer un gest despectiu quan se li van acostar Messi i Alves, fent amb les mans com si alguna cosa fes pudor. Després vindria l'expulsió de Marcelo per l'agressió a Cesc i la posterior tangana, amb Mou entremig. Quan l'àrbitre va xiular el final, els símbols del Madrid, com Casillas, van seguir renegant i mantenint el discurs del seu mestre.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut