Lina Yang amb jugadores del planter del Llevant Les Planes
Lina Yang amb jugadores del planter del Llevant Les Planes (@fclevantelp)
Futbol

Lina Yang: "Donaré el millor de mi per ajudar l'equip a guanyar partits"

La migcampista xinesa reforçarà l'equip de Ferran Cabello

Redacció Esport3Actualitzat

El Llevant Les Planes ha aconseguit la cessió de la internacional xinesa Lina Yang. La futbolista és migcampista i arriba procedent del París Saint-Germain, on ha jugat pocs minuts des que hi va arribar, aquest estiu. La xinesa ja ha fet els primers entrenaments amb l'equip català i ha deixat clar quins són els seus objectius de cara al que queda de temporada.

"Donaré el millor de mi per ajudar l'equip a guanyar partits."

"Estic molt feliç de ser aquí, és un honor jugar en aquest equip, és la meva segona vegada a la ciutat de Barcelona i estic molt contenta amb el meu nou equip."

 

Yang té una llarga trajectòria en el futbol xinès. Amb el Xangai Shenli va guanyar el campionat nacional i va aconseguir la Bota d'Or de la Copa FA de la Xina. A més, ha estat internacional amb la selecció, va arribar a disputar els Jocs Olímpics de Tòquio i va guanyar la Copa Asiàtica l'any passat.

 

Reforç amb un objectiu clar

El fitxatge de Lina Yang reforçarà una plantilla que està fent un gran paper en la màxima categoria del futbol femení. En la primera temporada després de l'ascens, el conjunt de Sant Joan Despí es manté fora del descens a la jornada 15. Aquest dissabte va aconseguir una gran victòria contra l'Alabès, un rival directe per a la permanència.

Anar al contingut