Ona Vegué celebra un gol durant el partit contra el JuRO Unirek holandès
Ona Vegué celebra un gol durant el partit contra el JuRO Unirek holandès (@BMGranollers)
Handbol

El KH-7 Granollers fa història i es classifica per primera vegada per a les semifinals de la Challenge Cup (36-30)

L'equip vallesà ha remuntat contra el JuRO Unirek holandès el gol de desavantatge del partit d'anada amb un triomf en la tornada al Palau Olímpic

Miquel RibasActualitzat

El KH-7 Granollers no ha fallat i ha remuntat amb solvència (36-30) l'eliminatòria de quarts de final de la Challenge Cup contra el JuRO Unirek holandès. El partit d'anada es va decantar per a les holandeses amb la mínima avantatge d'un gol (26-25).

Les granollerines han fet un partit molt seriós en totes les seves línies. La igualtat en el marcador s'ha acabat després de l'empat a 7, quan es portaven pràcticament deu minuts de joc. L'equip de Robert Cuesta ha jugat molt bé en defensa i ha sabut gestionar molt bé l'ansietat, davant d'un rival que ho basa tot en el seu contracop. El JuRO ha fet 15 contraatacs dels quals 12 han acabat en gol i amb Trabelsi de màxima anotadora amb sis dianes. Del Granollers, en aquest primer període ha sobresortit el poder golejador d'Ona Vegué, fins a 7 gols dels 9 que ha fet en total. Al descans les catalanes dominaven per quatre gols de diferència (18-14).

En el començament de la segona part, el JuRO ha sortit a totes i ha sorprès les vallesanes. En el minut 5 d'aquest període Kolken ha empatat a 20 gols. El Granollers no s'ha descentrat i la seva portera, Nicole Wiggins, hi ha col·laborat amb dues aturades consecutives. La gran reacció local ha acabat amb un parcial de 4 a 0, culminada amb gran gol de la búlgara Lora Sarandeva. 24 a 20.

A partir d'aquí el Granollers ja no ha afluixat i gràcies a un gran joc coral ha mantingut a ratlla al JuRO, que en els últims minuts s'ha enfonsat. El públic de Granollers ha disfrutat amb aquesta clara victòria vallesana per 36 a 30, que ha fet història i jugarà per primer cop les semifinals de la Challenge Cup.

Al final del partit al Palau Olímpic, les jugadores catalanes han celebrat sobre el parquet una fita històrica, ja que mai havien arribat tan lluny en una competició europea.