El Girona ha anunciat l'acord amb Valery rebatejant-lo com l'anxoveta de l'Escala
El Girona ha anunciat l'acord amb Valery rebatejant-lo com l'anxoveta de l'Escala
girona

El Girona renova Valery Fernández fins al 2026

El jugador escalenc, únic gironí de la plantilla, mostra la seva alegria per la renovació fins al 2026 i diu que seria "un somni" ser capità

Redacció Esport3Actualitzat

El Girona FC i Valery Fernández han presentat la renovació del jugador escalenc per a tres temporades més, fins al 2026.

 

El jugador de banda, format a les categories inferiors de l'equip de la seva població, l'Escala, i del Barça, sumarà vuit temporades de blanc-i-vermell.

"És un dia molt especial a la meva carrera. He passat molts moments bons i dolents i ha estat una muntanya russa d'emocions. És un dia que no oblidaré mai i estic orgllós. Vinc de la base i veure com he fet aquests passos de gegant i com el club confia d'aquesta manera, que pots seguir participant aquí a casa meva, m'omple d'orgull." 

 

Tot i reconèixer que havia rebut l'interès d'altres clubs, Valery explica que seguir a Girona era la seva prioritat:

"La meva prioritat ha estat sempre quedar-me aquí i la del club també. Agraeixo tot el que han fet per mi. La negociació ha estat molt fàcil i en el moment adequat, no m'ho vaig pensar dos cops. Estic molt feliç aquí i el que vull és seguir-hi molts anys perquè m'han fet complir un somni i vull que me'l segueixin fent complir."

El 2018 va debutar amb el primer equip a LaLiga quan només tenia 15 anys en un duel contra l'Atlètic de Madrid. Des de llavors, ha jugat 98 partits oficials. En el seu compte particular, figuren 6 gols i un total de 4.286 minuts de joc.

 

Tot i que aquest curs Míchel recorre a ell amb intermitència, el de la Costa Brava pot dir que ha tingut participació en 15 partits de lliga i 2 de Copa.

 

Anar al contingut