Copa

El Girona remunta contra l'Alabès i serà als vuitens de final de la Copa (2-1)

Els d'Eusebio han guanyat el pols als d'Abelardo a Montilivi amb gols de Granell i Portu

Lluís CervellóActualitzat

El Girona s'ha classificat per als vuitens de final de Copa després de superar l'Alabès per 2 a 1, en la tornada de l'eliminatòria de setzens. El conjunt d'Eusebio Sacristán continua en bona ratxa.

La primera meitat ha estat força equilibrada. Douglas Luiz ha tingut la millor ocasió del Girona, amb un llançament de falta que ha desviat el porter Sivera. La resposta dels vitorians ha arribat en una acció de Borja Bastón que Valery ha pogut salvar sobre la línia de gol. De mica en mica, l'Alabès ha anat agafant el domini del partit, i els darrers minuts abans del descans han tingut color visitant. Burgui ha disposat de dues magnífiques ocasions per marcar, però Gorka i el pal ho han evitat.

El segon temps ha començat amb la mateixa tònica. Gorka ha evitat el gol de Rubén Sobrino en el minut 50. I en el 62, ha arribat el 0-1. Una rematada de Borja Bastón l'ha acabat introduint Pedro Alcalà en la pròpia porteria quan volia refusar.

El Girona semblava tocat després del gol, i l'Alabès ha tingut alguna opció per sentenciar. Però llavors ha arribat la reacció dels d'Eusebio.

Al minut 74, Àlex Granell ha transformat un llançament de falta (1-1). El seu xut l'ha desviat Calleri i ha despistat el porter. Només cinc minuts després, Roberts ha connectat amb Portu, que ha definit molt bé per fer realitat el 2 a 1.

La mala notícia ha arribat en el temps afegit, amb la lesió muscular de Patrick Roberts.