Girona

El Girona presenta les samarretes del retorn a Primera

Trencament amb les línies verticals, la senyera i colors de camuflatge, protagonistes de les tres noves samarretes que lluiran els gironins en el seu retorn a Primera

Redacció Esport3Actualitzat

Categoria nova, pell nova. Les samarretes del nou projecte 2022-23 del Girona, el del retorn a Primera Divisió tres anys després, tindran uns dissenys nous i revolucionaris.

Per als partits a Montilivi, els jugadors de Míchel portaran una primera equipació que manté les línies blanc-i-vermelles, però trenca amb la verticalitat tradicional, i hi introdueix les ratlles horitzontals. Coll i mànigues, a més, van rematades amb color negre, una combinació que podria recordar les tonalitats de l'Athletic Club.

 

Torna la senyera

A fora de casa, quan calgui, el Girona portarà una segona equipació basada en la senyera, també present al seu escut. Els pantalons i les mitges són, en aquest cas, de color groc amb detalls vermells, igual que el nom i els dorsals, que també seran vermells. Al revers del coll hi apareix el logotip "orgull gironí".

La senyera, ben visible en la segona equipació dels gironins

I, finalment, la tercera equipació utilitza el patró del camuflatge, amb blaus i turqueses. Una tercera pell de guerrilla per a un equip que lluitarà per quedar-se a la màxima competició.

La tercera equipació per a "una nova era"

 

 

Anar al contingut