El Girona s'ha tornat a entrenar per preparar el partit contra el Llevant
Girona

El Girona prepara la visita al camp del Llevant amb Alcalá fent treball de recuperació

El conjunt gironí es vol prendre la revenja de la derrota en l'anada dels setzens de final de la Copa del Rei contra un rival directe a la classificació

Actualitzat

El Girona s'ha entrenat aquest dijous a Riudarenes, com és habitual, per preparar el pròxim partit de Lliga. Serà diumenge, a les 12 del migdia, contra el Llevant al Ciutat de València. Precisament l'equip valencià va superar els gironins la setmana passada en l'enfrontament que van tenir a l'anada dels setzens de final de la Copa del Rei per un clar 0 a 2.

L'equip català buscarà una revenja d'aquella derrota. Tots dos equips estan empatats a la classificació amb 12 punts, a 6 de la zona de descens. El Girona s'ha entrenat a porta tancada en una sessió on Alcalá ha fet feina de recuperació.  

Portu: "Aconseguirem la salvació"

Després de fer el gol de la històrica victòria contra el Reial Madrid a Montilivi, Cristian Portugués "Portu" ha assegurat en declaracions a EFE que el Girona aconseguirà l'objectiu de la permanència a Primera Divisió:

"Aconseguirem la salvació, tenim arguments de sobres. Som un equip molt ben treballat, un equip molt compacte que sap a què juga i que lluitarà fins al final per a la salvació. Som jugadors amb molt caràcter i no caurem fàcilment."

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut