Girona

Granell desvela els retrets de Cristiano al final del Girona-Madrid

Àlex Granell ha explicat aquest dimarts a RAC105 la conversa que va mantenir amb Cristiano Ronaldo sobre la gespa de Montilivi al final del partit. Una curiosa anècdota ja que Ronaldo va elogiar el seu futbol però també va criticar l'actitud del Girona en els minuts finals.

Josep Maria PuigActualitzat

El jugador del Girona, Àlex Granell, ha explicat aquest dimarts al programa "Fricandó matiner", de RAC105, el curiós missatge que li va fer arribar Cristiano Ronaldo al final del partit que van disputar els dos equips diumenge passat a Montilivi i que va acabar amb l'històric triomf dels gironins  (2-1). El migcampista gironí ha declarat que el portuguès li va dir que era un molt bon futbolista però també li va retreure la seva actitud i la de l'equip en els minuts finals quan el quadre català perdia temps constantment. Tot i això al final li va entregar la samarreta.

"Ets molt bon futbolista. Però no m'ha agradat com heu jugat els últims minuts de partit, tu especialment", li va dir.

El comentari no va anar a més i segons ha afegit RAC105, ja en vestuaris hi va haver intercanvi de samarretes entre els protagonistes d'un i altre equip.

 

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut