El Girona derrota el Llagostera en el Trofeu Costa Brava amb un gol de penal en els últims minuts

El Girona s'ha imposat al Llagostera en el Trofeu Costa Brava disputat a l'estadi de Montilivi (1-0). Aquesta edició de pretemporada d'un dels derbis catalans de la Segona Divisió A s'ha decidit amb un gol de penal de Mata en el minut 87.

El Girona s'ha imposat al Llagostera en el Trofeu Costa Brava disputat a l'estadi de Montilivi (1-0). Aquesta edició de pretemporada d'un dels derbis catalans de la Segona Divisió A s'ha decidit amb un gol de penal en els últims minuts.

El Girona ha intentat controlar de sortida el ritme del partit. En el minut 24, una bona acció des de la banda de Coris ha acabat amb un xut que ha sortit per sobre del travesser. Un minut més tard ha estat el Llagostera el que ha gaudit de la seva ocasió amb un xut de Jordi López. El Girona seguia intentant avançar-se en el marcador. El porter René ha enviat a córner un xut d'Àlex Granell. Els locals encara han tingut una última ocasió abans del descans, amb una rematada de Sandaza que ha marxat alta.

En la segona meitat, el Girona ha continuat atacant. El porter del Llagostera René ha tingut molta feina. En el minut 57, en un nou xut de Granell i, en el següent, en una rematada de cap de Lejeune. Alberto Perea ha debutat per als visitants substituint Eloy Gila, i ha tingut la millor ocasió de gol del seu equip, una rematada que Becerra ha enviat a córner. La victòria s'ha quedat a casa després d'un gol de penal de Mata en el minut 87.