Primera

El Getafe sorprèn el Sevilla a domicili (1-3) i salva el cap de Míchel

Míchel continuarà a la banqueta del Getafe com a mínim una jornada més. El Getafe s'ha imposat al Sevilla aquest vespre al Sánchez Pizjuán per 1-3 i amb aquest triomf ha evitat la destitució del seu entrenador. Els madrilenys havien sumat un punt dels últims dotze disputats i un mal resultat a la capital andalusa hauria suposat l'acomiadament de Míchel. I les coses no han començat gaire bé per al Getafe ja que el Sevilla s'ha avançat en el marcador gràcies a un gol de Kanouté al minut 30. A la segona meitat, però, els madrilenys han reaccionat amb tres gols, gairebé consecutius, de Manu, Miku i Pedro Ríos.

No s'entén com el Getafe s'ha endut els tres punts del Sánchez Pizjuán després de veure la fluixa primera part del conjunt madrileny. De fet, el Sevilla tampoc ha estat gaire millor que el seu adversari però un gol de Kanouté en el minut 29 ha permès els de Gregorio Manzano arribar al descans amb un 1-0 favorable en el marcador. El gol ha estat el més destacat d'un primer temps avorrit i en el qual cap dels dos conjunts ha ofert gaire espectacle. En aquest context, una badada monumental de "Cata" Díaz i Marcano ha servit a Kanouté una pilota ideal a l'interior de l'àrea de Codina que el malià no ha desaprofitat.

A la segona meitat, en canvi, el Sevilla ha caigut en la més gran de les inapetències i ha donat ales a un Getafe que estava més mort que viu. Míchel ha mogut la banqueta i la reacció dels visitants ha estat immediata. En només tres minuts -del 56 al 59- el Getafe ha capgirat el marcador amb gols de Manu del Moral, de penal, i de Miku. El canvi de guió ha deixat molt tocat un Sevilla desconcertat. Els andalusos han buscat l'empat però han estat massa precipitats i poc inspirats en atac. Com acostuma a passar, el Sevilla ha perdonat i ha estat el Getafe qui ha sentenciat l'enfrontament. Pedro Ríos, amb una canonada fortíssima, ha fet el definitiu 1-3 enmig de la indignació d'un Sánchez Pizjuán que ha vist passar els últims quinze minuts escridassant la directiva.