Cucurella, jugant amb el Getafe contra l'Ajax
Cucurella controla una pilota durant el partit contra l'Ajax a Amsterdam (Eva Plevier / Reuters)
Lliga Europa

El Getafe i el Sevilla accedeixen als vuitens de final de manera ben diferent

El conjunt madrileny ha tombat l'Ajax tot i perdre a la tornada a Amsterdam (2-1) i els andalusos s'han desfet del Cluj romanès amb més patiment del previst (0-0)

RedaccióActualitzat

Després de l'eliminació de l'Espanyol contra el Wolverhampton, els altres dos equips de la Lliga espanyola sí que s'han classificat per als vuitens de final de la Lliga Europa

El Getafe ha tombat de forma brillant un gran d'Europa, l'Ajax. Si el 2 a 0 de l'anada ja era un gran resultat, el gol de Jaime Mata als cinc minuts de partit ha estat decisiu, ja que obligava l'Ajax a fer 4 gols per capgirat l'eliminatòria. Els holandesos no s'han rendit i Danilo ha empatat ràpidament. A la segona part, un gol en pròpia porta de Mathias Olivera ha suposat el 2 a 1. Quedava encara molt partit, però l'Ajax ja no ha tornat a marcar i el Getafe, que ha estavellat fins a tres xuts al pal, serà al bombo del sorteig dels vuitens de final.

El Sevilla ha estat a un pas de l'eliminació. A l'anada havia empatat a un al camp del Cluj i aquest dijous ho ha fet a 0 al Sánchez Pizjuán, però l'àrbitre ha anul·lat un gol a l'equip romanès en el minut 88 per unes mans prèvies, després de consultar-ho al VAR. Si l'hagués concedit, el Sevilla hauria quedat eliminat.