Els jugadors del Fraikin Granollers, amb Antonio Rama en primer terme, celebren el triomf aconseguit contra l'Azoty polonès
Handbol

El Fraikin Granollers s'imposa a l'Azoty polonès i manté vives les opcions a la Copa EHF (30-29)

Adrià Figueras, amb set gols, ha estat el màxim golejador del conjunt vallesà

El Fraikin Granollers ha fet els deures i s'ha imposat, això sí, amb grans esforços, al Azoty Pulawy en el segon duel de la fase de grups de la Copa EHF (30-29). Amb aquest triomf, els vallesans mantenen vives les opcions de classificar-se per als quarts de final.

Els d'Antonio Rama han sortit a la pista del Palau d'Esports amb la determinació de dominar el matx des de bon començament i Adrià Figueras ha estat l'encarregat de deixar-ho ben clar amb un gol rapidíssim.

La primera part ha estat força equilibrada però amb un tímid avantatge del Fraikin Granollers que ha fet confiar en la victòria entre els catalans. 15-12 al descans.

A la represa, els vallesans han intentat eixamplar les distàncies però el conjunt polonès ha plantat cara de valent i s'han posat a només un gol, 20-19, moment en el que el porter Koskovy ha aturat un penal i ha frustrat els plans del Granollers d'agafar aire en el marcador. Instants després, contracop i l'empat a 20 ha pujat a l'electrònic.

Alarma a la banqueta d'Antonio Rama que han vist com el cansament començava a passar factura. Almeida, sota els pals, ha evitat que l'Azoty es posés per davant fins que ha aparegut Rogulski i ha posat el 24-25 a l'electrònic.

Els últims minuts han estat d'infart i és que l'enfrontament no podia estar més equilibrat. Gassama ha fet posar dreta l'afició vallesana quan ha aconseguit, de nou, tornar a posar el Granollers per davant en uns instants de gran patiment, 29-28. L'èpica encara s'ha fet més gran quan Adrià Figueras ha marcat el 30. En els darrers instants l'Azoty ha anotat el definitiu 30-29.

Ha estat precisament Adrià Figueras, una vegada més, ha estat el líder golejador del Fraikin Granollers amb 7 dianes, seguit d'Antonio García, amb 5.