Laporta amb Jordi Cruyff, Rafa Yuste i Mateu Alemany en una trobada recent a la Ciutat Esportiva
Laporta amb Jordi Cruyff, Rafa Yuste i Mateu Alemany en una trobada recent a la Ciutat Esportiva (Foto: FC Barcelona)
Barça

Alemany: "Tenim molt clar quins jugadors volem al mercat d'hivern"

El director de l'àrea de futbol del Barça reconeix que el més "urgent" que té sobre la taula és la gestió del fair-play financer

Redacció Esport3Actualitzat

Mateu Alemany no serà qui tindrà més vacances de Nadal. Implicat en la necessària renovació de la plantilla, el director de l'àrea de futbol del Barça ja està pensant a posar-se a treballar, juntament amb el president i l'entrenador, en l'operació neteja del vestidor. Per tirar-ho endavant, però, el més important és "que hi hagin sortides per poder fitxar". Ho ha dit davant dels micròfons després de presenciar l'empat a Sevilla.

El més urgent que ha de fer la direcció esportiva és generar fair play per a poder fitxar, hi ha d'haver sortides. Tenim molt clar quins jugadors volem al mercat d'hivern.

No ha concretat si Ferran Torres es troba dins de la tria, i ha afegit que Dembélé, encara pendent de renovar, "és un jugador molt important".

 

 

Sobre l'intens partit jugat a Nervión, s'ha mostrat satisfet amb el que ha vist sobre la gespa:

Hem estat superiors, ens ha faltat concretar. L'equip ha vingut a un camp molt complicat i hem estat dominadors del partit des del minut 1, falta definir els partits. Amb poc ens han fet un gol i nosaltres amb molt hem fet poc. Tothom ha vist que hem estat superiors.

Anar al contingut