Yusuf Demir abraça Memphis Depay després d'assistir-lo en el primer gol del Barça al Gamper (EFE)
Yusuf Demir abraça Memphis Depay després d'assistir-lo en el primer gol del Barça al Gamper (EFE)
Barça

El Barça ja té el primer candidat per marxar al gener

El FC Barcelona necessita rebaixar la massa salarial, i Yusuf Demir té totes les paperetes per ser el primer futbolista que abandoni el Camp Nou

Redacció Esport3Actualitzat

S'acosta la finestra de fitxatges d'hivern, i la secretaria tècnica del Barça no descansa, tant per incorporar com per desfer-se de jugadors. El primer fitxatge va ser Dani Alves, que va firmar amb el club com a agent lliure. El Barça busca reforçar la davantera després de la marxa precoç del Kun Agüero i totes les baixes que acumula la línia ofensiva. A tot això, segons les fonts del diari Sport, el Barça ja té decidit que Yusuf Demir serà la primera baixa. El club blaugrana finalitzarà la cessió amb el futbolista austríac abans d'hora després que no hagi donat el rendiment esperat.

Barça i Ràpid de Viena van acordar aquest estiu una cessió amb opció de compra de 10 milions d'euros per Demir. El jove extrem va començar la temporada amb protagonisme després que Ronald Koeman li va donar fitxa del primer equip i que fos una peça important durant la pretemporada. Van anar passant les setmanes i Yusuf Demir veia com queia de la rotació del primer equip. Amb Xavi Hernández no ha canviat la seva situació: a part del partit del Benfica, en què va jugar una mica més d'una hora, Demir no ha sumat gaires més minuts al camp.

El Ràpid de Viena té diferents pretendents per al jugador format al seu planter. A la Bundesliga, Borussia Dortmund, Leverkusen i Eintracht de Frankfurt són equips que han mostrat el seu interès i estarien disposats a abonar la quantitat de 10 milions que havia promès el Barça. A Alemanya confien en les capacitats del jove futbolista, que en la seva etapa al Barça no ha pogut demostrar el talent pel qual se'l va reclutar.

Anar al contingut