El F. C. Barcelona guanya a la pista de l'Iberostar Tenerife (66-80) tot i el gran partit de Luke Sikma

El F. C. Barcelona ha guanyat a la pista de l'Iberostar Tenerife (66 a 80), un equip que encara no ha estrenat el compte de victòries a casa. El Barça s'ha estalviat el duel contra la parella de pivots de moda de la temporada de la Lliga Endesa per la baixa d'última hora de Blagota Sekulic, que s'ha ressentit d'una lesió muscular. L'altre interior canari, Luke Sikma, ha firmat un gran partit (26 punts, 7 rebots).

El F. C. Barcelona ha guanyat a la pista de l'Iberostar Tenerife (66 a 80), un equip que encara no ha estrenat el compte de victòries a casa.  El Barça s'ha estalviat el duel contra la parella de pivots de moda de la temporada de la Lliga Endesa per la baixa d'última hora de Blagota Sekulic, que s'ha ressentit d'una lesió muscular. L'altre interior canari, Luke Sikma, ha firmat un gran partit (26 punts, 7 rebots) que ha estat insuficient per aconseguir el triomf.

Tomas Satoransky ha liderat una bona sortida dels blaugrana, que han aconseguit un primer avantatge de 9 a 16, parcialment recuperat per l'Iberostar Tenerife abans d'acabar el primer quart (18 a 22). El segon període ha començat amb un parcial de 0 a 5 gràcies a una cistella interior de Macej Lampe (20 punts, 5 rebots, 3 assistències) i un triple de Marcelinho Huertas.

La presència de Tibor Pleiss en el segon quart ha condicionat el joc canari. En defensa, negant els punts interiors al rival i en atac obligant els locals a tancar-se per evitar que rebés la pilota. Al descans, el Barça guanyava de 16 (28-44). Després que la diferència ha arribat als 20 punts, el partit ha entrat en una fase de relaxació que els locals han aprofitat per, com qui no vol la cosa, acostar-se en el marcador.

Un triple d'Oleson ha tancat el tercer quart amb un resultat de 47 a 62. Els jugadors de l'Iberostar Tenerife no han perdut l'ànim amb aquesta acció. Liderats per un gran Luke Sikma han baixat dels 10 punts (58-67) a 5:30 del final. Lampe ha aportat l'anotació necessària per evitar més patiments.