Pep Guardiola
Pep Guardiola ha volgut agraïr el llarg viatge que van fer 114 aficionats.
Futbol

El detall de Guardiola amb 114 aficionats del Manchester City

El tècnic de Santpedor ha enviat una carta als 114 "citizens" que es van desplaçar a Donetsk per veure el partit de Champions contra el Xakhtar

Actualitzat

Pep Guardiola ha volgut tenir un detall amb els aficionats del Manchester City que van travessar Europa per presenciar el partit contra el Xakhtar Donetsk que van guanyar per 0 a 3. El tècnic català els ha enviat una carta per convidar-los a veure el partit de tornada que es jugarà al Etihad Stadium el dia 26 de novembre.

"El dimecres 18 de setembre del 2019 tu i 113 aficionats més vau fer un viatge llarguíssim per veure'ns jugar contra el Xakhtar Donetsk a Ucraïna, i m'agradaria aprofitar l'oportunitat per agrair-t'ho.

Vam estar molt satisfets de començar la Champions League amb una victòria. Ens vam enfrontar a un Xakhtar molt dur, però sento que vam jugar bé, que vam controlar el partit i que vam merèixer guanyar.

Tenir el teu suport en aquests partits significa moltíssim, i com sempre dic, no som res sense els aficionats.

Com a gest d'agraïment, ens agradaria convidar-te a l'experiència City Hospitality per al partit de tornada contra el Xakhtar Donetsk, el 26 de novembre del 2019.

De part dels jugadors i tot l'equip tècnic, m'agradaria tornar-te agrair el teu increïble suport.

Pep Guardiola"

L'entrada City Hospitality està valorada en 359 lliures, d'aquesta manera el club agrairà el llarg viatge que van fer els seus aficionats per animar el seu equip.

 

ARXIVAT A:
Guardiola
Anar al contingut