Dakar

El Dakar ofereix metges i helicòpters per participar en el rescat de les víctimes dels aiguats que han forçat la suspensió de l'etapa

La suspensió de l'activitat esportiva deixa les mans lliures a l'organització per reconduir l'activitat dels seus mitjans cap a tasques humanitàries

Actualitzat

Hores després de confirmar-se la suspensió de la novena etapa del Dakar, les informacions que arriben, amb comptagotes, sobre la situació de la zona afectada pels aiguats confirmen la gravetat dels danys materials i humans.

Mentre encara s'estan desenvolupant les tasques de rescat, ja s'ha confirmat la mort de dues persones i les autoritats argentines no donen per tancada la llista de víctimes mortals. Els ferits es compten en desenes i hi ha unes 60 famílies que han estat evacuades de casa seva. El balanç exacte de la magnitud de les pèrdues no es podrà fer fins d'aquí uns dies, però les autoritats locals ja parlen de catàstrofe.

Davant d'aquesta situació, el director esportiu del Dakar, Marc Coma, ha anunciat que l'organització de la prova ha ofert tots els recursos mèdics i els helicòpters per participar en les tasques de rescat.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut