Ral·lis

El Dakar 2012 comença amb tragèdia per la mort del pilot de motos argentí Jorge Andrés Martínez Boero

El pilot de motos argentí Jorge Andrés Martínez Boero, de 38 anys, ha mort durant la primera etapa del Dakar 2012 entre les localitats argentines de Mar del Plata i Santa Rosa, segons ha informat l'organització de la prova. El pilot argentí ha patit una caiguda a només dos quilòmetres de la línia d'arribada que li ha provocat una aturada cardiorespiratòria i malgrat els intents del personal mèdic per reanimar-lo, no han pogut fer res per salvar-li la vida. Boero és la primera víctima mortal d'aquesta edició del Dakar, la segona des que la prova es va traslladar a terres sud-americanes.

Actualitzat
El pilot de motos argentí, Jorge Andrés Martínez Boero, ha mort en un accident al quilòmetre 55 de la primera etapa del Dakar. Aquest pilot argentí, que tenia 38 anys, ha tingut una aturada cardíaca i ha mort poc després, quan el traslladaven a un hospital. Era la segona vegada que participava a la prova, després que ja ho havia fet ara fa un any.

Martínez Boero és el participant número 21 que perd la vida en aquesta prova al llarg de la seva història i el segon des que es va traslladar a terres sud-americanes. Es dóna la coincidència que Martínez Boero va escriure el dia abans en el seu compte de Twitter un missatge que ara és increïblement premonitori. Després d'agrair els missatges de suport que havia rebut, acabava dient: "Ho donaré tot. El que no mata, enforteix".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut