FUTBOL

El Cornellà es vol consolidar com l'equip matagegants de la Copa

Després d'eliminar l'Atlètic de Madrid, el Cornellà està a punt per rebre el Barça i firmar la doble proesa, tot i que és conscient que no serà fàcil

Imma Casares FerreiroActualitzat

Guillermo Fernández Romo, l'entrenador del Cornellà, ha comparegut en roda de premsa prèvia al partit dels setzens de final de Copa contra el Barça i ho ha fet amb un desig:

"Per a un equip de Segona B guanyar l'Atlètic de Madrid va ser històric; doncs imagina't guanyar el Barça. Seria doblement històric. Nosaltres, per si de cas, ens preparem el millor possible."

El tècnic del Cornellà ha explicat: "En essència ens agradaria atacar-los, provocar que se sentin amenaçats per nosaltres; però en qualsevol cas les circumstàncies hauran de jugar a favor nostre i nosaltres, jugar a un nivell altíssim."

Guillermo Romo, com se'l coneix, considera que després de perdre la Supercopa el Barça vindrà amb una motivació extra, i respecte a l'absència de Messi per sanció, ho té clar:

"Encara que Messi no estigués sancionat, jo crec que no jugaria contra nosaltres, però sí, podem dir que el fet que no hi sigui augmenta les nostres possibilitats de passar ronda."

A més del tècnic, també ha comparegut Eloy Gila. El capità és el protagonista de la pancarta que, sota el lema "Ganes de tornar a guanyar", emula la que Joan Laporta va penjar al voltant del Bernabéu.

"Si puc fer qualsevol cosa per animar, ho faré; no deixa de ser un partit històric i la pancarta, en definitiva, a nosaltres també ens motiva."

Demà a partir de les 21.00, al Municipal de Cornellà, sabrem si l'equip de Guillermo Romo confirma la seva condició de matagegants.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut