Iván Ramiro Sosa ha aconseguit la victòria més important de la seva carrera @tourlaprovence
Ciclisme

El colombià Iván Ramiro Sosa s'assegura la victòria al Tour de la Provença

L'última etapa del Tour de la Provença s'ha decidit en un esprint que ha guanyat l'alemany Phil Bauhaus. El colombià Iván Ramiro Sosa ha mantingut el liderat aconseguit al Mont Ventoux i Julien Alaphilippe ha pres la segona posició final a Egan Bernal

Arcadi AlibésActualitzat

El campió del món, Julien Alaphilippe, ha posat emoció en els primers quilòmetres de l'última etapa del Tour de la Provença en aconseguir tres segons de bonificació en un esprint intermedi. Això li ha permès superar Egan Bernal a la classificació general i situar-se a només 18 segons del líder, Iván Ramiro Sosa.

A partir d'aquí, el protagonisme ha estat per a quatre corredors escapats, entre els quals hi havia Lluís Mas. El corredor mallorquí fins i tot ha provat de marxar tot sol, però finalment s'ha complert el guió previst i el gran grup s'ha presentat compacte a la recta d'arribada a Selon de Provença. Allà Davide Ballerini ha estat a punt d'aconseguir la tercera victòria, però finalment l'ha superat l'alemany del Bahrein Phil Bauhaus. La tercera plaça en l'esprint ha estat per a Nacer Bouhanni.

El podi final, doncs, ha quedat format per Sosa, Alaphilippe i Bernal, per aquest ordre.

Anar al contingut