El conjunt de Dídac Corbacho s'ha imposat a l'Steaua
Waterpolo

El CN Terrassa s'imposa a l'Steaua i fa un pas més cap a la fase de grups de la Champions (12-9)

Bernat Sanahuja, amb quatre gols, i Agustí Pericas, amb tres, han estat els grans artífexs del triomf egarenc contra el conjunt romanès

Actualitzat

El CN Terrassa ha sumat un gran triomf davant l'Steaua de Bucarest per 12 a 9 en el primer partit de la segona ronda classificatòria de la Lliga de Campions de waterpolo, que es disputa al complex olímpic de Terrassa. L'equip de Dídac Corbacho ha tombat els romanesos en un gran tercer període (5-2) que li ha permès afrontar l'últim quart amb una còmoda renda de quatre gols (10-6). Els romanesos han maquillat el resultat final anotant dos gols en els últims 47 segons.

Bernat Sanahuja, amb quatre gols, i Agustí Pericas, amb tres, han estat els grans artífexs del triomf egarenc, i Sergi Mora, amb dos gols consecutius, ha estat qui ha trencat el partit en el tercer període amb el 8 a 5.

Després d'aquest primer triomf, el CN Terrassa s'enfrontarà aquest dissabte al Sabac serbi amb l'objectiu de sumar una segona victòria i fer un pas gairebé definitiu per classificar-se per a la tercera i última ronda classificatòria de la Champions.

Anar al contingut