Waterpolo

El CN Terrassa es classifica per la tercera fase de la Champions i el CN Barcelona haurà d'esperar

L'equip de Dídac Cobacho s'ha imposat al VK Sabac serbi per 12 a 5 i es jugarà el liderat de grup contra l'Estrasburg francès

Xevi BardoletActualitzat

El CN Terrassa ha superat clarament el VK Sabac serbi en la segona jornada del grup E de la Champions (12-5). Els egarencs, amfitrions del grup, han anat per feina contra un equip molt jove, i al final del primer període ja guanyava per 4 a 1. L'equip de Dídac Cobacho, que ahir havia derrotat l'Steaua de Bucarest, ja està classificat per la 3a fase i aquest diumenge es jugarà el liderat del grup contra l'Estrasburg francès.

Per la seva banda, el CN Barcelona Vista no ha tingut opcions contra el potent Brèscia italià i ha perdut per un clar 12 a 6. L'equip de Toni Esteller, que en la primera jornada havia apallissat el Dinamo de Tiblisi, es jugarà la classificació per la 3a fase contra l'amfitrió d'aquest grup C, l'Oradea romanès.

I en la primera fase de l'Eurocup, victòria del CE Mediterrani contra el CN Mataró, per 11 a 9. Era el duel català del grup A, que es disputa a Split i on també hi ha el Mornar croat i l'Amberes. Mediterrani i Mataró, que havien guanyat els partits d'ahir, buscaran la classificació en la jornada de demà.

Anar al contingut