Waterpolo

El CN Sabadell i el CN Sant Andreu es veuran les cares a la final de la Copa de la Reina

Les vallesanes han vençut el Mediterrani (4-13) mentre que el conjunt barceloní s'ha desfet del CN Rubí (6-14)

Actualitzat

El CN Sabadell s'ha classificat per a la final de la Copa de la Reina de waterpolo després de guanyar el CE Mediterrani amb facilitat (4-13). Les vallesanes són les actuals campiones de la competició.

Les vallesanes s'han imposat al Mediterrani, en aquesta competició que es disputa a Sant Feliu de Llobregat. El Sabadell ha dominat des de l'inici del partit i al descans les actuals campiones de Copa ja dominaven per 1-6. Al final, s'han acabat imposant per 4-13.

 

El CN Sant Andreu es desfà del CN Rubí (6-14)

El CN Sant Andreu ha derrotat amb claredat el CN Rubí a la segona semifinal de la Copa de la Reina (6-14). Les vallesanes han resistit les envestides de les de Javi Aznar només han el primer quart. En el segon, però, el conjunt del barri barceloní ha fet un pas endavant i s'ha plantat al descans amb un contundent 3-10 en el marcador. A la represa, el CN Sant Andreu ha administrat còmodament l'avantatge fins a resoldre el matx amb el 6-14 definitiu.

Entre les golejadores, han destacat per l'equip barceloní, Anna Gual, Ruth Ariño i Maartje Keuning, amb 3 dianes respectivament. Pel que fa al CN Rubí, Ariadna Ruiz ha estat la referència ofensiva també amb 3 gols.

La gran final entre el CN Sabadell i el CN Sant Andreu es jugarà aquest diumenge i es podrà veure en directe a les 13:00 per Esport3.cat i en diferit a les 13:55 per Esport3.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut