En Quim i en Joan, abans del debut a Divisió d'Honor (@CNSTennisTaula)
Tennis taula

El CN Sabadell es veu obligat a fer debutar dos nens a Divisió d'Honor de tenis taula

El club sabadellenc, davant les nombroses baixes per Covid-19 a l'equip, es va veure obligat a convocar dos germans de 9 i 11 anys per a la categoria absoluta

Redacció Esport3Actualitzat

En Joan i en Quim, dos germans de 9 i 11 anys, difícilment oblidaran el seu debut a la Divisió d'Honor de tenis taula, el 13 de març. El Club Natació Sabadell, davant les nombroses baixes que tenia per Covid-19, es va veure obligat a recórrer als germans Barberà Soler per poder disputar la corresponent jornada, ja que la federació espanyola no permet l'ajornament d'aquests partits.

Això va fer que en Joan i en Quim haguessin de jugar contra rivals molt més grans i experimentats que ells. L'equip sabadellenc, format per 4 jugadors, també comptava amb la participació del pare dels dos germans, Joan Barberà. Per a l'entrenador del CN Sabadell, Àlex Bocanegra, l'objectiu era que els dos menors gaudissin de l'experiència:

"És un debut molt precoç per a ells. Un és aleví i l'altre, benjamí. Ja fa uns anys que juguen i l'objectiu era que sortissin a gaudir. Els van deixar jugar una mica, no van abusar de la diferència de nivell. I això també s'agraeix."

Tant en Joan com en Quim van plantar cara als rivals, tot i que, com era obvi, van acabar perdent els seus partits.

Anar al contingut