Motor

El bonic gest d'Alonso amb Schumacher

El pilot asturià veu justa la sanció que va rebre després de l'incident amb Schumacher al GP de Turquia

Marc OrozcoActualitzat

El Gran Premi de Turquia tenia unes expectatives molt suculentes per a Fernando Alonso després de la bona classificació de dissabte. El pilot d'Alpine sortia des de la cinquena posició a la graella i això era un bon presagi sumat a les condicions mullades de l'asfalt, en les quals Alonso és expert. Les esperances no van durar ni un gir sencer al circuit quan a la primera corba Pierre Gasly va tocar per darrere el pilot d'Oviedo, que va sortir fora de pista i es va reincorporar en divuitena posició.

A la segona volta, mentre Alonso es trobava en la missió de recuperar posicions, va arribar a l'altura de Mick Schumacher, que rodava a la posició 17. En aquest cas els papers es van girar i va ser Alonso qui va topar per darrere amb el fill del set vegades campió del món i el va enviar a l'última posició. Tant Alonso com Gasly van ser penalitzats amb cinc segons i van complir amb la sanció durant la seva aturada a boxs.

Al final de la cursa es va poder veure com Alonso s'abraçava a Schumacher en senyal de conciliació. Aquest gest demostra el respecte del pilot d'Alpine cap al fill de qui va ser fa anys el seu rival a la pista. Durant les declaracions després del Gran Premi, Alonso es va disculpar amb el pilot de Haas i va veure correcta la seva penalització.

A les primeres voltes anàvem tots en un grup amb molt poca visibilitat. Em vaig ficar per l'interior, entenc que no m'ha vist i ens hem tocat. Em van posar 5 segons, i és comprensible també, perquè intentava recuperar posicions i segurament no era el lloc més adequat per fer-ho, però vaig veure un espai i vaig pensar que em podia ficar. Com després vam tenir el cop i tot, em van penalitzar i és merescut.

Anar al contingut