Bàsquet

El Bàsquet Manresa inicia una campanya de micromecenatge per seguir a l'ACB

Aquest dimecres el Bàsquet Manresa ha fet pública una campanya per recol·lectar fons per seguir disputant la màxima categoria estatal de bàsquet. L'economia del club, que passa per un mal moment, necessita un fort ingrés de capital i el president ha presentat la campanya de micromecenatge titulada "40 anys, 40.000 euros, 40 dies" en la qual es demana que abans del 7 d'abril qui vulgui aporti al club aportacions d'entre 10 i 5.000 euros per col·laborar-hi.

Actualitzat
Aquest dimecres el Bàsquet Manresa ha fet pública una campanya per recol·lectar fons per seguir disputant la màxima categoria estatal de bàsquet. L'economia del club, que passa per un mal moment, necessita un fort ingrés de capital i el president ha presentat la campanya titulada "40 anys, 40.000 euros, 40 dies" en la que es demana que abans del 7 d'abril qui vulgui faci al club aportacions d'entre 10 i 5.000 euros per col·laborar-hi.

Amb aquesta campanya es converteix en el primer club de l'ACB que recorre al micromecenatge per obtenir fons. El president, Josep Vives, ha explicat en la presentació d'aquesta iniciativa que la campanya no s'ha elaborat com a conseqüència dels últims contratemps de l'equip amb lesions importants com les dels jugadors Javi Rodríguez i Charles Ramsdell, sinó que ja fa mesos que preparen aquesta iniciativa per commemorar els 40 anys del club en la màxima categoria estatal del bàsquet.

Vives ha destacat que a Manresa "molta gent sent el bàsquet com a propi, i que encara que no assisteixi als partits, es preocupa per la situació de l'equip."  El Bàsquet Manresa no només ha innovat amb aquesta campanya sinó que també amb les "recompenses"que ofereix el club segons les aportacions, que es poden fer a la pàgina web verkami.com.

Les donacions més petites es premiaran amb regals de mercadotècnia, i per a les aportacions d'entre 200 i 400 euros, han tingut una iniciativa més original, com sopars amb jugadors, participar en entrenaments de l'equip o jugar un partit de 10 minuts amb el primer equip.

Aquells que siguin més generosos, a partir del 500 euros, disposaran dels espais publicitàries al pavelló Nou Congost i participar en un desplaçament amb l'equip. El president també ha parlat de la la situació econòmica del Manresa i ha reconegut que per impagaments acumulats se'ls deu als jugadors una nòmina i mitja, però que en els propers dies es farà efectiva una part. També ha afegit que "la crisi deixa clar que els clubs han de ser sostenibles" i que és imprescindible que "els responsables de l'ACB, però sobretot els polítics, prenguin decisions valentes per salvar l'esport d'aquest país."
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut