Barça

El Barça tanca la gira japonesa amb una victòria contra el Vissel Kobe (0-2)

Carles Pérez ha aportat el color en un partit gris dels blaugranes davant l'equip japonès

Actualitzat

El FC Barcelona ha superat el Vissel Kobe amb dos gols de Carles Pérez en un partit que els blaugranes han decidit en la segona meitat.

Valverde ha repetit fins a 6 futbolistes de l'onze inicial que va caure contra el Chelsea en el primer duel de pretemporada. Griezmann i Riqui Puig, dos dels jugadors més destacats del partit anterior, han repetit titularitat, mentre que Iniesta, Villa i Samper han sortit d'inici amb l'equip japonès.

El Vissel Kobe ha sortit endollat i ha estat el primer dominador del partit, davant un Barça que, a poc a poc, ha anat guanyant terreny. Riqui Puig ha tingut la primera ocasió clara dels blaugranes després de recuperar una pilota a l'àrea rival, però el seu xut ha marxat fregant el pal.

Tot i tenir el control del duel, no ha estat fins al minut 34 que els de Valverde han disposat d'una altra ocasió clara, però el xut de Rakitic des de l'exterior de l'àrea ha marxat fora.

 

 

En la represa, Valverde ha canviat l'equip al complet i ha fet entrar Neto, Sergi Roberto, Todibo, Umtiti, Guillem Jaime, Monchu, De Jong, Aleñá, Carles Pérez, Malcom i Dembélé.

De Jong i Dembélé han estat els jugadors més actius en l'inici de la segona meitat. El francès buscava constantment desequilibrar la defensa japonesa. Tot i això, han estat Carles Pérez i Malcom els protagonistes de la jugada del primer gol del partit. En el minut 59, una bona combinació entre tots dos l'ha aprofitat el davanter del planter per inaugurar el marcador.

Todibo i Umtiti s'han mostrat molt sòlids, contundents al tall i han comès pocs errors davant un equip japonès que ho ha provat sense èxit des de fora amb xuts llunyans que no han aconseguit posar en alerta Neto.

 

 

Aleñá, al minut 72, ha provat de picar la pilota per sobre del porter des de l'interior de l'àrea, però Maekawa ha estat molt atent i ha aconseguit aturar-li sense problemes l'intent de vaselina. Cinc minuts després, Malcom ha enviat la pilota al travesser.

En el minut 86, una bona combinació l'ha finalitzat Carles Pérez amb el gol de la sentència, el segon en el seu compte particular.

El Vissel Kobe, que ha donat descans a Andrés Iniesta en la segona meitat, no ha trobat resposta al joc blaugrana i els de Valverde s'han acabat emportant el duel amb comoditat.

ARXIVAT A:
Valverde
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut