Les cares noves del Barça debuten en la pretemporada amb derrota contra el Chelsea (1-2)

Les noves incorporacions de Valverde s'han estrenat amb una ensopegada contra un equip anglès més rodat

Josep M. PuigActualitzat

Les cares noves del Barça s'han estrenat en la pretemporada amb una derrota contra el Chelsea (1-2) en la Rakuten Cup. Valverde ha fet jugar dos equips totalment diferents en les dues parts.

El primer onze titular de la pretemporada de Valverde s'ha configurat amb un 4-3-3, amb Oriol Busquets de lateral dret, Sergi Roberto d'interior i Collado, Griezmann i Dembélé en la punta d'atac.

Onze titular 1a part:

Ter Stegen

Oriol Busquets, Piqué, Umtiti, Jordi Alba

Sergio, Riqui Puig, Sergi Roberto

Dembelé, Griezmann i Collado

Els blaugranes han tingut moments puntuals de joc dinàmic i ritme, però el Chelsea s'ha avançat en el marcador. En el minut 34, els anglesos han aprofitat una pèrdua de pilota imperdonable en la zona de creació de Busquets, i Abraham ha obert el marcador. Riqui Puig ha estat el jugador més actiu dels catalans en els primers 45 minuts i ha filtrat més d'una pilota com la del minut 15 que no ha arribat Dembelé. El jugador francès ha disposat de la millor ocasió en el minut 40 però el seu xut l'ha aturat el porter. Pel que fa al seu compatriota Griezmann, el seu debut no ha estat destacable i només ha jugat la 1a part.

Onze titular 2a part:

Neto;

Semedo, Todibo, Lenglet, Guillem

De Jong, Rakitic, Aleñá

Malcom, Rafinha, Carles Pérez.

Valverde ha canviat tot l'equip a la segona part i el Barça ha jugat amb un altre ritme. Aleñá ha agafat la batuta de l'equip i ha començat a impartir velocitat amb la complicitat de De Jong. La millor oportunitat l'ha tingut Rafinha al quart d'hora però el seu xut l'ha aturat el porter. El Chelsea ha fet un pas enrere però Kenedy ha inquietat Neto després que Todibo hagi desviat la pilota. Els anglesos han fet el segon a 10 minuts del final gràcies a un llançament precís des de fora l'àrea de Barkley. Però el millor gol del partit l'ha fet Rakitic en el descompte, amb un xut impressionant de fora l'àrea que ha tret les teranyines de la porteria de Kepa i ha permès retallar les diferències.