Les jugadores blaugranes celebrant un dels gols (EFE)

El Barça segueix en mode piconadora i no dona opció al Huelva (0-5)

Les de Jonatan Giráldez han superat clarament les andaluses amb gols de Putellas, Bonmatí (2) i Paredes

EL FC Barcelona no frena a la Lliga Iberdrola i suma una nova golejada més. En aquesta ocasió, les blaugranes han superat clarament l'Sporting Huelva a domicili (0-5). Les de Jonatan Giráldez s'han avançat al marcador amb un gol en pròpia porteria a la mitja hora de partit. El Barça ha seguit pressionant la porteria rival, però el duel ha marxat al descans amb el 0-1 a l'electrònic.

Les blaugranes sí que han estat més encertades a la segona part, quan han arribat els gols d'Alexia Putellas, Aitana Bonmatí per partida doble i d'Irene Paredes. Amb el triomf, les jugadores de Giráldez segueixen intractables a la Lliga, amb ple de victòries al campionat i un total de 43 gols a favor i tan sols un en contra.