Luis Suárez, lesionat, i Griezmann torna a sonar (Reuters)
Barça

El Barça perd Luis Suárez per al final de temporada i té sobre la taula el nom d'Antoine Griezmann

El Barça torna a la feina després de la debacle de Liverpool amb cares serioses i sense Luis Suárez. Mentrestant, la direcció esportiva torna a pensar en el davanter de l'Atlètic de Madrid per a la temporada que ve

Francesc LatorreActualitzat

Primer dia de feina després de la debacle de Liverpool. Cares molt serioses en arribar a la Ciutat Esportiva. Diumenge partit intranscendent contra el Getafe al Camp Nou, amb la incògnita de com reaccionarà l'afició barcelonista després de la dura patacada a la Champions. També a l'horitzó, un altre partit de Lliga a Eibar i la Final de Copa del Rei per tancar la temporada.

Un tram final que el Barça afrontarà sense Luis Suárez. A l'uruguaià l'han operat d'una lesió al menisc del genoll dret i s'estarà entre 4 i 6 setmanes de baixa. Kevin-Prince Boateng va ser el jugador que es va fitxar per donar-li descans a Suárez, però el seu rendiment, quan ha jugat, no ha satisfet ningú.

Griezmann, temporada 2

La davantera és precisament un dels punts en què la direcció esportiva treballa des de fa dies i, en aquest sentit, torna a estar sobre la taula el nom d'Antonie Griezmann. El club sap que el francès vol sortir de Madrid i, tot i que encara hi ha alguna veu discrepant, cada cop són més els que veurien bé l'arribada de qui l'any passat va dir no amb un documental televisat.

Fa un mes, en la visita de l'Atlètic al Camp Nou, el públic va acompanyar amb xiulades cada aparició de Griezmann... però part de la directiva i de la direcció esportiva el veu com un jugador fet i contrastat que podria ajudar de manera immediata en els grans reptes de futur, que no és un altre que la Lliga de Campions. Ara la clàusula del francès és de 200 milions d'euros. L'1 de juliol baixa a 120. La segona temporada del serial està servida.

ARXIVAT A:
Luis SuárezGriezmannFinal Copa Rei 2019
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut