Luis Suárez en una imatge recent (Reuters)
Barça

Luis Suárez es perdrà la final de Copa després de ser intervingut per una lesió al menisc

Luis Suárez estarà entre 4 i 6 setmanes de baixa després d'haver estat sotmès a una artroscòpia i podria arribar a la Copa Amèrica

Actualitzat

Luis Suárez s'ha sotmès aquesta nit a una artroscòpia per una lesió al menisc dret, i estarà de baixa entre 4 i 6 setmanes, segons ha confirmat el Futbol Club Barcelona. Això implica que el davanter uruguaià no podrà jugar els dos partits de Lliga que li falten al Barça per acabar la temporada ni tampoc la final de la Copa del Rei del 25 de maig. 

El genoll lesionat és el mateix que ja el va obligar a aturar-se durant el mes d'octubre i a seguir una pauta de treball específica de prevenció i musculació. I al novembre també va parar per fer un tractament amb cèl·lules mare. El partit de dimarts a Anfield li va agreujar la lesió i l'obliga a passar pel quiròfan. L'uruguaià es va trencar el menisc el 2014 un mes llarg abans del Mundial, i tanmateix va arribar a temps de jugar-lo.

El balanç del 9 blaugrana aquesta temporada és de 49 partits i 4.130 minuts jugats, amb 25 gols marcats. Suárez espera ara tenir l'alta mèdica per disputar la Copa Amèrica amb l'Uruguai, que inicia la seva participació el 16 de juny.  

 

ARXIVAT A:
Luis Suárez
Anar al contingut