Futbol sala

El Barça Lassa cau contra ElPozo Múrcia a la tanda de penals

Després d'acabar el partit amb empat a 3 i passar per una pròrroga on el marcador no s'ha mogut, el conjunt blaugrana ha acabat caient en els penals després d'un llançament fallit de Leo Santana

El FC Barcelona Lassa ha caigut en el tercer partit de la final de la Lliga LNFS de futbol sala i l'eliminatòria s'ha decantat a favor del conjunt de Múrcia per 2-1.

Leo Santana ha obert el marcador als deu minuts de joc (0-1). El blaugrana aprofita una assistència de Marcenio i posa un peu impossible entre Miguelín i Fede. La resposta d'ElPozo, un xut duríssim de Miguelín que ha anat a parar a la creueta.

ElPozo mossegava però ha estat el Barça qui ha marcat el segon (0-2). Joselito entra per la dreta i assisteix Ferrao, que d'aquesta manera marca el seu 36è gol a la lliga, màxim realitzador. Els murcians semblaven barallats amb el gol.

Fins al segon temps no ha arribat el primer gol del Pozo que ha reduït distàncies gràcies a una diana d'Alex que aprofita una passada des de la banda per rematar i batre a Juanjo (1-2). El Barça, però, només ha necessitat un minut per a tornar a marxar en el marcador i posar l'1-3, gràcies a Esquerdinha. Leo Santana aconsegueix desfer-se de la pressió de dos jugadors d'ElPozo, passa a Sergio Lozano que després del contraatac cedeix a Esquerdinha, qui col·loca la pilota a la dreta del porter d'ElPozo.

ElPozo no s'ha desconnectat del partit i ha empatat el partit. El 2-3 l'ha fet Andresito i el gol de l'empat Álex, de penal (3-3).

El partit ha anat a la pròrroga, on el marcador no s'ha mogut i s'ha acabat resolent a la tanda de penals a favor del conjunt murcià, que ha aprofitat un xut fallit de Leo Santana.