Handbol

El Barça Intersport s'emporta la Supercopa de Catalunya d'handbol en derrotar el Fraikin BM Granollers (28-20)

El Barça Intersport va guanyar la final de la Supercopa de Catalunya d'handbol després de derrotar el Fraikin Granollers per 28 a 20. El partit es va disputar al pavelló de la Draga de Banyoles i els de Xavi Pascual van sumar el primer títol de la temporada. El nou reforç Sterbik va debutar com a blaugrana.

Actualitzat
El Barça Intersport ha guanyat la final de la Supercopa de Catalunya d'handbol després de derrotar el Fraikin Granollers per 28 a 20. El partit es va disputar al pavelló de la Draga de Banyoles i els de Xavi Pascual van sumar el primer títol de la temporada. El nou reforç Sterbik va debutar com a blaugrana.

El Barça no va patir per derrotar el Granollers, i  a la mitja part ja dominava per 11 a 15 gràcies al poder golejador de Rutenka i Stranowsky. A la segona meitat, l'equip de Xavi Pascual va mantenir les diferències i el Fraikin Granollers no va tenir aquest cop opcions d'evitar un nou títol per al palmarès blaugrana. El porter Arpad Sterbik, nou flamant fitxatge blaugrana, va debutar a la segona part. Rutenka amb 6 gols i Stranowsky també amb 6 van ser els màxims golejadors blaugrana.

Aquest torneig que obre la temporada és un torneig inèdit fins ara, ja que relleva la històrica Lliga dels Pirineus. Blaugranes i vallesans van arribar a la final després d'haver-se imposat als dos finalistes de la Copa Catalana 2012, en partit únic disputat a les pistes dels dos equips de categoria inferior. El Fraikin Granollers va superar divendres el BM La Roca per 34-21 i el Barcelona Intersport va fer el mateix contra el HC Bordils gironí per un clar 43-23.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut