Actualitat blaugrana

El Barça i el Sevilla arriben a un acord verbal pel traspàs d'Alves per 29 milions d'euros

Barça i Sevilla tancaran en les pròximes hores, via fax, l'acord total per al traspàs de Dani Alves. Marc Ingla i Txiki Begiristain van segellar aquest dijous a la capital andalusa els detalls de l'operació amb Del Nido. El club blaugrana pagarà 29 milions d'euros, més 6 de variables, en funció del rendiment del lateral brasiler. El club blaugrana confia fer oficial el traspàs dilluns que ve. Seria el quart fitxatge blaugrana per a la temporada que ve, després de les incorporacions de Gerard Piqué, Seydou Keita i Martín Cáceres.

Actualitzat

"És evident que cada cop és més difícil mantenir el futbolista a la disciplina del Sevilla, per motius contractuals, mentals i esportius", ha reconegut Del Nido en un programa de la ràdio oficial del club. Un dels agreujants d'aquesta situació és que la temporada que ve el Sevilla disputarà la Copa de la UEFA i no pas la Lliga de Campions.

Dani Alves ha jugat sis temporades al Sánchez Pizjuán. Va arribar-hi procedent del Bahía i va costar uns 645.000 euros, té contracte fins a l'any 2012 i la seva clàusula de rescissió és de 60 milions d'euros. No ocupa plaça d'estranger perquè el 18 de juliol del 2005 va jurar la Constitució espanyola i té la doble nacionalitat.

Alves, il·lusionat per la seva arribada al Barça

El brasiler Dani Alves ha mostrat la seva alegria en confirmar el seu fitxatge pel Barça. El lateral, que està concentrat amb la seva selcció, ha declarat la seva il·lusió de poder "formar part d'un equip de la grandesa del Barça", ha deixat molt clar que "és molt ambiciós" i que lluitarà al màxim per tornar el club al camí de l'èxit. Alves ha fet aquestes declaracions després de la derrota de la selecció brasilera en l'amistós contra Veneçuela (0-2), disputat a Boston.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut