Barça

El Barça es presenta davant l'afició en la tradicional cita estiuenca del Gamper

El Barça té aquest dilluns jornada doble. Els catalans s'entrenen aquest matí, en sessió voluntària, i al vespre faran la presentació oficial al Camp Nou i jugaran el Gamper contra el Nàpols, a dos quarts de nou, en directe per TV3. Serà un examen per als homes de Guardiola de cara a la Supercopa d'Europa, davant un equip que va acabar tercer a la sèrie A italiana. A més, els italians podrien ser rivals dels blaugranes en la lligueta de classificació de la Lliga de Campions, que se sorteja aquest dijous. Els italians van arribar ahir diumenge i es van entrenar sota les ordres del seu tècnic, Walter Mazzarri.

Actualitzat
La festa del Gamper començarà a les 15.00 amb activitats per a tota la família als voltants del Camp Nou. La sortida dels jugadors per fer la presentació oficial està prevista a les 19.50, amb parlaments de Josep Guardiola i Carles Puyol. Després es jugarà el partit contra el Nàpols, que ve amb totes les seves figures, en un duel gairebé de Champions.

Els blaugranes s'han entrenat a les 9.00 a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí amb tota la plantilla. Alexis ha fet part del treball amb el grup, i Maxwell, Puyol i Afellay han fet treball específic de recuperació de les seves respectives lesions. També hi han participat Jonathan Dos Santos, Montoya, Bartra, Sergi Roberto, Kiko Femenia i Cuenca, que serien els jugadors del filial que utilitzaria Guardiola per al partit d'aquest vespre. Qui segur que no jugarà serà Alexis Sánchez, que es recupera de les molèsties a la cuixa esquerra, però que sembla que arribarà en condicions de jugar la Supercopa d'Europa. En una setmana plena d'esdeveniments, ja que divendres juguen la Supercopa d'Europa contra el Porto a Mònaco, Pep Guardiola podria reservar molts jugadors i l'alineació titular presumiblement estarà formada per una barreja de jugadors del primer equip i del filial.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut