Futbol

El Nàpols ja s'ha entrenat a Barcelona per preparar el Trofeu Joan Gamper

La 46a edició del Trofeu Joan Gamper serà l'últim assaig general que farà el Nàpols abans del començament de la Sèrie A italiana, el cap de setmana vinent. Per aquest motiu, els italians es prenen el Gamper molt seriosament. El Nàpols ha arribat diumenge al matí a Barcelona i a la tarda s'ha entrenat a la Ciutat Esportiva del Barça. L'entrenador, Walter Mazarri, que ha ofert una roda de premsa, ha fet viatjar tothom. No reservarà ningú. El Gamper d'aquest any, que es podrà seguir en directe a TV3 a les 20.30, serà digne de Champions. Dijous que ve, tots dos equips seran al bombo del sorteig que es farà a Mònaco.

Actualitzat
Mazzarri té clar, però, que un cop s'acabi el Gamper no vol veure el Barça ni en pintura. "El Barcelona és gairebé invencible en aquests moments. Si volem tenir esperances de superar la lligueta preferiria jugar contra equips que, sobre el paper, són menys forts", ha declarat el tècnic italià, que considera que el Barça "sempre és el favorit".

A l'entrenador del conjunt napolità també se li ha preguntat per un dels personatges del moment, José Mourinho, en plena de ressaca de la Supercopa d'Europa, ja que, un dia, també va ser menyspreat pel tècnic portuguès. La resposta de Mazzarri ha estat evasiva però eloqüent: "Deixem-ho estar. Vull començar la temporada sense polèmiques, vull estar tranquil."
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut