Futbol sala

El Barça es deixa el primers punts de la temporada al Palau davant el Palma Futsal (2-3)

Els d'Andreu Plaza perden el lideratge de la lliga en favor del Movistar Inter, ara al capdavant de la taula en solitari

Ruth GumbauActualitzat

El Barça de futbol sala ha perdut per 2 a 3 davant el Palma. Els balears han arribat a la mitja part amb un 0 a 2 favorable gràcies als gols de Lolo al minut 13 i de Joao, al 16.

A la represa, el Palma s'ha situat ben aviat amb un 0-3, un gran gol de Tomás a la sortida d'un córner. En aquest moment ha arribat la reacció del Barça. Jugant amb porter-jugador, els d'Andreu Plaza han estat a punt d'empatar el partit, però els gols d'Arthur, al minut 35, i de Ferrao, al 37, no han estat suficients per a la remuntada.

El Barça perd el primer partit de lliga, de manera que el Movistar Inter es col·loca ara líder en solitari amb 3 punts més que els blaugranes.