Barça

El Barça defensa el liderat en una autèntica final a El Madrigal davant un Vila-real a l'alça

El Barça visita aquest dissabte el camp del Vila-real, on els blaugranes es jugaran mig títol de Lliga. El Madrigal és un estadi complicat, on els blaugranes han perdut més vegades que no pas han guanyat, però, eliminats de la Champions, la Lliga ja és l'única prioritat dels de Pep Guardiola. Per la seva banda, el Vila-real necessita els tres punts per acostar-se a la zona Champions. Un duel decisiu i emocionant que es podrà veure en directe a partir de les 22 h per TV3.

Actualitzat
Després de veure esvaït el somni europeu de disputar la final de la Champions al Santiago Bernabéu, el Barça es juga aquest dissabte mitja Lliga a El Madrigal, on no pot fallar si desitja mantenir intactes les seves opcions de revalidar el títol. A falta de quatre jornades per al final, el conjunt blaugrana manté un punt d'avantatge respecte al Reial Madrid, que rebrà diumenge l'Osasuna.

El Barça ha intentat rearmar-se anímicament aquests últims dies per afrontar una nova final, aquesta vegada contra un dels rivals que pitjor se li ha donat els últims anys tant a El Madrigal com al Camp Nou. Els de la Plana són l'únic equip que aquesta temporada ha puntuat a l'estadi blaugrana (1-1). A més, la temporada passada van evitar que els catalans guanyessin la Lliga al seu estadi (3-3). A Vila-real, el Barça ha patit més derrotes que victòries en els últims deu anys, on han guanyat quatre vegades, n'han perdut cinc i n'han empatat una. Pep Guardiola té les baixes d'Iniesta i Abidal, mentre que Xavi viatja amb l'equip tot i arrossegar molèsties al soli de la cama esquerra.

El Vila-real també s'hi juga molt aquest dissabte, ja que es troba a només 4 punts de posicions Champions. Els groguets es troben en el seu millor moment de la temporada, amb una ratxa que els ha portat a guanyar cinc dels últims sis partits disputats. A més, des de l'arribada de Juan Carlos Garrido a la banqueta, El Madrigal s'ha convertit en un autèntic fortí. El tècnic no podrà disposar de Pires i Iván Marcano, però recupera una peça clau com és Senna.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut